Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-01-12

NB II: még negyven nap - tele utazással...

Február 21-én, vagyis egészen pontosan negyven nap múlva kezdi meg tavaszi szezonját a bajnokságban a Nagykanizsai Izzó SE férfi NB II-es kézilabda csapata. Az együttes már a felkészülési időszak második hetében jár - némileg speciális körítéssel.

Január 5-én kezdtünk a srácokkal, s az előre beütemezett tervek szerint heti négy edzéssel készülünk a pontvadászat második szakaszára - fogalmazott Takács Balázs, az Izzó somogyi illetőségű trénere. - Egyelőre még nem a labdáé a főszerep, az majd csak a harmadik hét után kerül elő igazán, majd onnantól egyre többször persze. Addig a kondicionális felkészítésen van a hangsúly.

 Gondolhatnánk, mindezt Nagykanizsán oldják meg a helyi kézilabdázók...
- Hát, ez egy picit már érdekesebb történet, hiszen az előzetes tervek természetesen erről szóltak, de aztán soklakiak lettünk, hiszen Kanizsa mellett kényszerűségből Murakeresztúron, Zalakomárban és Nagybajomban is vannak, illetve lesznek foglalkozások. További fejtörést okoz, hogy az edzéseken a teljes létszám játékosaim elfoglaltsága miatt időnként korántsem lehet teljes, de azért igyekszünk így is kellő hatékonysággal dolgozni.

Hogy aztán idővel mind inkább a február 21-ei, Pécsi VSE II elleni találkozó kerülhessen a fókuszba a tabella hatodik helyén álló Izzó SE számára.
- A bajnokiig szeretnénk beiktatni egy hazai rendezésű négyes tornát is, ennek időpontja pedig a rajt előtti hétvége. Addig ugyan még szintén van idő, de van feladat azért bőven, mivel arról azért nem tettünk le, hogy akár előrébb is lépjünk az NB II Dél-nyugati csoportjának táblázatán.

2015.01.12. kanizsaujsag.huVissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31