Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-08-17

Kézilabda edzőtáborok Nagykanizsán

A Nagykanizsai Izzó SE napközis jellegű edzőtáborában több korosztályt is megmozgatnak az edzők. Fiúkat, lányokat egyaránt.
 
 
 
A Péterfy Sándor Általános Iskola tornatermében, Sneffné Ágoston Mónika a 7-8 éves lányokat edzi ezen a héten. Mint fogalmazott: minél több labdás munkával, játékos formában próbálják foglalkoztatni a gyerekeket. Az edző véleménye szerint az elsődleges cél az, hogy a gyerekek megszeressék a sportágat, kialakuljon a labdabiztonságuk és csapatként is összeszokjanak. A pár héttel ezelőtt meghirdetett edzőtábor fogadtatására nem panaszkodnak a szakemberek.
 
„Én úgy gondolom, hogy érdeklődés van, igazából amivel küzdünk, azok a létesítmények. Nagyon pici tornatermekben tudunk dolgozni, és ez nagyon sokszor nehézséget okoz. Nagyon nehéz beosztani a termeket, hogy mindenkinek jusson idő. De a gyerekek szeretik. Igyekszünk minél szélesebb rétegeket megszólítani" - mondta el Sneffné Ágoston Mónika, az Izzó SE edzője.
 
A Hevesi Sándor Általános Iskola tornatermében az edzőtáborozó fiúk csapatai küzdöttek egymással. Mint ahogy Ramocsa Krisztián utánpótlás edző fogalmazott: a lényeg, hogy minél többször játszanak egymás ellen, a mérkőzés-szituációkat próbálják gyakoroltatni az ifjoncokkal. „Ők nagyjából egy korosztály is, együtt játszanak kint délután a játszótéren is, tehát barátság van köztük. De természetesen a kézilabdában egy kis keménység, egy kis férfiasság náluk már megvan, és küzdenek. Természetesen mindenki győzni szeretne" - fogalmazott Ramocs Krisztián, az Izzó SE utánpótlás edzője.
 
 
A fiatal kézilabdások mindennapjai nem csak edzésekkel telnek. Délelőttönként vannak a kötött programok, délutánonként pedig inkább a szabadabb jellegű, de mégis sportos játékok töltik ki a napjaikat.
 
(kanizsatv.hu)


Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31