Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-09-16

NB II: rajtra készen

A Nagykanizsai Izzó SE férfi NB II-es kézilabda-együttese a hétvégén kezdi bajnoki szezonját. A kanizsaiak a nyitó fordulóban ugyan pályaválasztók, ugyanakkor ezúttal otthon is idegenben lesznek, hiszen a Bajai KSE legénységét szombaton 17 órától a csurgói Nagyváthy János Középiskola termében fogadják.
 
Tavaly a két legénység tabellaszomszédként fejezte be a bajnoki szezont, hiszen az Izzó SE a 10., míg a Baja a 9. helyen zárt.
 
"Csurgói vendégjátékunk csak egyedi eset, teremfoglaltság miatt kellett Kanizsán kívüli lehetőséget keresnünk - mondta Takács Balázs, a Nagykanizsai Izzó SE trénere. - Tavaly ősszel ellenfelünk szerb kézisekkel is érkezett, most nem tudjuk, hogy lesznek-e légiósaik. A mi játékoskeretünkben annyi változás van, hogy a valamivel korábban érkezett Babati Szabolcs, Szakály Attila, Vadász Márton és Veres István mellett a kapuba jött még Vörös István, illetve Csurgóról szeretnénk megszerezni Márton Rolandot, de már nem kettős igazolással. S ha már a somogyi kisvárosról ennyit beszéltünk, a Nagyváthyban egy edzőmeccset a nagyatádiak ellen azért vívtunk, hogy játékosaim szokják az ottani parkettát, illetve a fényviszonyokat és a Baja ellen ez ne befolyásolja teljesítményünket. Fontos lenne, hogy győzelemmel rajtoljunk és ezért mindent meg is teszünk".
 
(kanizsaujsag.hu)


Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31