Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-10-09

Hétvégi eredményeink (október 8-9.)

2016.10.08. szombat:

U11 leány:
Nagykanizsai Izzó SE - GÓNA Lenti 25-12
Siófok KCSE - Nagykanizsai Izzó SE 7-30
 
U11-es lány csapatunk Siófokon szerepelt, méghozzá eredményesen, hiszen mindkét mérkőzésüket sikerült megnyerniük.
 
Gróf Zsóka (edző): "A Lenti ellen, a lányok megmutatták, hogy mit tudnak valójában.  Már az első perctől fogva látszott a lábmunkában és a lövésekben is a fölényük, ügyesen kihasználták az ellenfél gyenge pontjait. Voltak még hibák a labdafogásban, de a jó helyezkedéssel és a kemény, de szabályos védekezéssel nagyarányú gólkülönbséggel nyerni tudtak. Kiemelkedő volt Szmerk Lara a gólpasszaival, és Gerencsér Dorina a helyezkedéssel, valamint Nyakas Emese. A második mérkőzésen is folytatták a jó játékot a lányok. A több egyéni megmozdulás mellett, csapatban gondolkodtak és játszottak, ami az eredményen is meglátszott. A 10. percben 10:1-re vezettek, majd a továbbiakban is tartották a nagyarányú különbséget. Újoncaink is kaptak lehetőséget bőven a játékra. Kiemelkedő volt a kapusteljesítmény Tóth Vikivel, de a csapat minden tagja igyekezett kihozni magából a maximumot."
 
 
U12 fiú:
Nagykanizsai Izzó SE - Csurgói KK 18-24
Hosszúhetény SE - Nagykanizsai Izzó SE 14-16
 
Az U12-es fiúk Nagyatádon vendégszerepeltek, és bár a képzettebb csurgói csapattól vereséget szenvedtek, a Hosszúhetény SE-t sikerült legyőzniük.
 
Burghardt Viktória (edző): "Az első meccsen, a Csurgó ellen voltak jó és rossz dolgok egyaránt. A második félidőben a védekezesünk szétesett, de a kapuban nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. A második meccsen összeállt a védekezésünk és a támadásban is összeszedettebbek voltak a fiúk, ezért szép játékkal nyerni tudtunk! Ügyesen fejlődik a csapat!"
 
 
NB II férfi felnőtt: Nagykanizsai Izzó SE - Szigetvári KSE 28-26
NB II férfi junior: Nagykanizsai Izzó SE - Szigetvári KSE  47-15
 
Férfi felnőtt csapatunk, hazai pályán megszerezte második győzelmét az idei bajnokságban, az eddig nyeretlen Szigetvári KSE ellen.
 
A junior együttes elsöprő győzelmet aratott, pont nélküli ellenfelével szemben.
 
Takács Balázs (edző): "A felnőtt mérkőzés úgy kezdődött, ahogy elterveztük. El tudtunk húzni 4 góllal is, de ekkor történt valami. A kapusaink nem fogtak ki jó napot, a támadásaink befejezése rendre nem sikerült. 18:18-nál nem törtünk össze, hanem tovább küzdöttünk, és megint el tudtunk lépni 2-3 góllal, amit meg is tartottunk a mérkőzés végéig. Gratulálok a csapatnak a küzdésért!"
 
 
2016.10.09. vasárnap:
 
U9 fiú:
Nagykanizsai Izzó SE - Rinyamenti KC 13-20
Eötvös DSE Csurgó - Nagykanizsai Izzó SE 9-13
 
Az U9-es korosztályú fiú alakulatunk, ezen a hétvégén szerepelt először az idei bajnokságban, és sikerült is nyerniük egyik mérkőzésükön, az Eötvös DSE Csurgó ellen.
 
Ramocsa Krisztián (edző): "A csapat első mérkőzésére jellemző volt a pontatlanság, sok eladott labda, ami az összeszokottság hiányának, kezdeti izgalmaknak tudható be, hiszen többen az első mérkőzésüket játszották. A már rutinosabbak nem érezték egymást, az egyéni megoldásokat nem tudták megvalósítani sajnos. A második mérkőzésre sikerült túllendülni a kezdeti izgalmakon, védekezésben és támadásban sokat javult a csapat, és mindezek mellé remek kapusteljesítmény párosult. Az egyéni támadójáték is bátrabban működött. Jó, szép megoldásokat láthattunk. Kiemelkedők: Zábó Kevin Tóth Marcell Gyula."
 


Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31