Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-10-25

Megyei kézilabda: újrakezdők rangadója előtt

Értékes győzelmet ért el a Nagykanizsai Izzó SE női kézilabda-együttese a megyei bajnokságban a Lenti ellen és egy olyan találkozóra készül vasárnap 11 órától - a Pacsai Haladás SE ellen -, mely bizonyos szempontból speciálisnak is tekinthető.
 
Elsőként azonban az Izzó GÓNA Lenti juniorjai elleni sikeréről essék szó. Tóth László tanítványai negyedik meccsükön a harmadik sikerüket jegyezték, miután 14-13-as félidő után 29-26-ra győztek a lenti csapat ellen a Zsigmondy-csarnokban rendezett találkozón. A kanizsai gólokon Burghardt Victoria (14/2), Szmodics Veronika (7), Hermann Nikolett (4), Görcsi Kitti (2), Németh Petra (1) és Tóth Mercédesz (1) osztoztak.
 
- "Tulajdonképpen felnőtt szinten ez az első megyés szereplésünk a lányokkal" - kezdte Tóth László, az Izzó SE trénere. - "Játékosaim közül többen szerepeltek együtt még a serdülő bajnokságban, hozzájuk kerültek többen olyanok, akik már bizonyos szempontból a rutint képviselik. Nagy fegyverténynek tekintjük a Lenti legyőzését és nem titok, ha a további szereplésünk is jó lesz, nem elrugaszkodott gondolat egy NB II-es szint bevállalása részünkről."
Mindezen gondolatokat osztotta Marczinka Csaba, a klub szakmai vezetője is, mondhatni innentől a lányokon a sor a folytatásban.
 
S hogy mi is az apropója annak, hogy a kanizsai hölgyek szereplésén túl egy másik meccs felvezetésével is foglalkozunk? Nos, az Izzó SE következő ellenfele vasárnap a Zsigmondy-csarnokban az a Pacsai Haladás SE lesz 11 órától, melynél gyakorlatilag a szezon előtt szintén újrakezdték a felnőtt női kézilabdát.
 
- "Hosszú idő után indultunk ismét felnőtt szinten és szerettük volna, illetve szeretnénk a pacsai női kézilabdát feléleszteni" - fogalmazott Horváth Helga játékos-edző, akinek nem ismeretlen a nagykanizsai közeg, hiszen egészségügyi tanárként a dél-zalai városban (is) oktat. - "Egyre több fiatalt sikerült megnyernünk és bízunk abban, hogy a csapat kitart a továbbiakban is. Hogy a vasárnapi találkozót ott rendezik, ahol én is oktatok? Nos, ezt nem is tudtam, de akkor legalább a csarnokot most megismerhetjük és remélem, hogy jó meccset játszhatunk a kanizsaiakkal."
 
kanizsaujsag.hu


Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31