Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-11-23

Ifjú kéziseink a Nemzeti Kézilabda Akadémián jártak!

Egyfajta felmérőnek is felfoghatjuk azt, melynek keretében kanizsai ifjú kézilabdázó növendékek (képünkön) tehettek látogatást a napokban a balatonboglári székhelyű Nemzeti Kézilabda Akadémián.
 
A program keretében az általános iskolás gyerekek nem csupán betekintést nyerhettek a kézilabda utánpótlás egyik fellegvárában folyó szakmai munkába, de mérkőzést is játszottak, sőt egy - felnőtt NB I-es - bajnokit is megtekinthettek a nebulók. Ahogy mondani szokás, a történteknek vélhetően lesz sportszakmai folytatása, akár nagykanizsai kézisek részvételével is...
 
 
- Akikkel mentünk, természetesen amellett, hogy a Zrínyi-iskola tanulói, gyakorlatilag valamennyien az Izzó SE utánpótláskorú játékosai is egyben - fogalmazott a kanizsai küldöttséget vezető Marczinka Csaba testnevelő. - A program a nyolcadik osztályos sportoló diákjainknak az akadémia "pályaválasztási" bemutatkozása is volt egyben és nem titkoltan a NEKA szervezete is igyekszik felmérni, hogy kiket hozhatna el saját falai közé az akadémiára, ahol értelemszerűen a középiskolai tanulmányaikat is folytathatják a tehetségek. A sportszakmai részen belül iskolánk csapata megmérkőzött az egyik keszthelyi intézmény fiataljaival is, majd megnézhették a srácok a Magyar junior válogatott - Tatabánya férfi bajnoki meccset is.
 
Összességében amit leszűrhetett a kis kanizsai küldöttség, a kiválasztás fontossága elsődleges és ehhez tartozik a roppant magas fokú sporttudományos és orvosi háttér. Marczinka Csaba hozzátette, biztosan nem egyszerű végigjárni egy ilyen akadémián a ranglétrát, de vannak tehetségeik, akiket nyugodt szívvel tudnak majd ajánlani a Balaton-partjára is akár.
 
(kanizsaujsag.hu)


Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31