Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-12-03

Hétvégi eredményeink (december 3-4.)

2016.12.03. szombat:
 
U9 leány:
Nagykanizsai Izzó SE - NIKÉ SE Fonyód (a NIKÉ SE csapata nem jelent meg, helyette Nagykanizsai Izzó SE - GÓNA Lenti 3-1)
Rinyamenti KC I. - Nagykanizsai Izzó SE 5-4
 
 
Hermanné Tóth Erika (edző): "Ezen a két mérkőzésen a védekezés dominált, ami teljes mértékben meglátszik a végeredményen. A Rinyementi KC elleni védekezés nagyon sokat kivett a lányokból, nem maradt energia a támadások pontos befejezésére. A vereség ellenére dicséret illeti az egész csapatot. A NIKÉ SE csapata nem érkezett meg erre a fordulóra, ezért a GÓNA Lenti csapatával játszottuk a második mérkőzésünket. Hiába játszottunk fölényben az egész mérkőzésen, nagyon sok technikai hibát vétettünk, nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket."
 
NB II férfi junior: Nagykanizsai Izzó SE - MK Pelikán-Siklós KC 22-24 (14-12)
NB II férfi felnőtt: Nagykanizsai Izzó SE - MK Pelikán-Siklós KC 21-22 (12-12)
 
 
Takács Balázs (edző): "A juniorok sajnos nagyon rossz formában játszottak. A második félidőben sok eladott labdánk volt. Sajnos a kapusaink nem fogtak jól, gyerekes hibákat vétettünk. A felnőtteknél jó játékvezetés mellett folyt a mérkőzés. Az első félidőben a megbeszélt taktikát tudtuk tartani. Jó kapusteljesítmény segítette a védekezést. Sajnos a második félidőben sokszor rosszul döntöttünk. Amikor passzolni lehetett volna, akkor kapura lőttünk, amikor lőhettünk volna akkor leadtuk a labdát. Sajnos az utolsó 5 percre elfáradtunk, az emberelőnyöket nem tudtuk gólra váltani! Sajnálom, mert jó meccs volt, talán a döntetlen igazságosabb lett volna."
 
2016.12.04. vasárnap:
 
U9 fiú:
Nagykanizsai Izzó SE - CSUKA 22-2 (10-1)
Nagykanizsai Izzó SE - PSN ZRT 14-19 (6-7)
Nagykanizsai Izzó SE - Georgikon DSE 32-3 (16-0)
 
 
Ramocsa Krisztián és Sneff Ferenc (edzők): "Mérkőzéseink során számos szép egyéni megoldásokat láthattunk a gyerektől, főleg labdaszerzésekből, gyors támadásokból értek el gólokat. Bár edzések során már többen sokszor alkalmazzák az egyéni cseleket, még éles játékszituációkban kevésbé merik ezt megtenni. Remek kapusteljesítményeket láthattunk. A nap folyamán minden játékosunknak sikerült az ellenfél kapujába betalálni. Az összeszokottság hiánya érezhető azonban a csapaton, melynek érdekében több edzőmérkőzésen szeretnénk játszani velük. Jók: az egész csapat"
 
U11 leány:
Balatonboglári SC - Nagykanizsai Izzó SE 17-13
Nagykanizsai Izzó SE - Siófok KCSE 28-8
 
 
Gróf Erzsébet (edző): "A Balatonboglár ellen kemény védekezéssel játszottak szoros meccset a lányok. Az első félidőben a támadásban sok volt a kapufa és kihagyott ziccer, illetve 7 méteres miatt 1 góllal vezetett az ellenfél. Az első félidőben a nézők és a bírók is összetűzésbe kerültek egy-egy ítélet miatt. A második félidőben már jobban értékesítettük a helyzeteket, átvettük a vezetést. Az utolsó 5 percben elfáradtak a lányok, rossz döntéseket hoztak , és a ziccereket nem értékesítették. Kiemelkedően játszott Szmerk Lara. A Siófok ellen, a két csapat között támadásban és védekezésben nagy volt a különbség. A lányok is átvették az elején a lassú mozgást, majd felpörögtek és hozták a kért játékot. Befutásokkal, cselekkel szép gólokat lőttek. A második félidőben több időt kaptak a kezdő játékosok is, a végeredmény 20 gólos különbség lett."
 
U12 fiú:
Komló Sport KC - Nagykanizsai Izzó SE 20-26
Nagykanizsai Izzó SE - Mecsek Takarék SE 20-17
 
 
Burghardt Viktória (edző): "Gratulálni tudok a fiúknak! Nagyon ügyesek voltak, végre felszabadultan, magabiztosan játszottak!"


Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31