Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-12-11

Hétvégi eredményeink (december 10-11.)

2016.12.10. szombat:
 
U10 leány:
Nagykanizsai Izzó SE - Rinyamenti KC I. 23-0
Rinyamenti KC II. - Nagykanizsai Izzó SE 2-14
 
 
Gróf Zsóka (edző): " A Rinyamenti KC első csapata ellen  a lányok kemény, de nem szabálytalan védekezéssel sorozatosan megállították a támadásokat, így a kapusunk könnyedén védett minden kapura dobást. A támadásban is szép összjátékkal, kevés hibával játszottak. Sok csellel, gyorsindítással sok gólt szereztek. Mivel csapatjátékkal érték el ezt a szép eredményt, így több játékost kell kiemelnem: Szentes Cintia, Vlasics Helga, Varga Hanna és Gyergyák Heléna, valamint a kapusunk Torma Vivi.  A lányok második meccsre pihenés nélkül álltak ki, így a játékukban már több hiba volt. A 7-eket sorozatban hagyták ki, a ziccereket is kisebb százalékban értékesítették, ennek ellenére igyekeztek kiadni magukból mindent, és nagyarányú győzelmet arattak. Kiemelkedő volt Szentes Cinti és Varga Hanna."
 
NB II férfi junior: Pécsi VSE II. - Nagykanizsai Izzó SE 25-24 (15-14)
NB II férfi felnőtt: Pécsi VSE II. - Nagykanizsai Izzó SE 24-28 (11-17)
 
 
Takács Balázs (edző): "A junior csapatban sajnos mindhárom kapusunk sérült volt és influenzás, így Lassú Márkot kellett " feláldoznom" és ő védett a mérkőzésen, mégpedig nagyon jól. Nem őrajta múlt a győzelem. Sajnos az egész héten gyakorolt lövések nem mentek be meccsszituációban. Voltak jó egyéni teljesítmények védekezésben is és támadásban is,de sajnos a végén a rutintalanságunkból és a saját butaságunk miatt sikerült kikapnunk."
 
"A felnőtt mérkőzés elején a hazaiak megpróbáltak elhúzni. A támadásban hibáztunk háromszor egymás után és máris 3:1-re ment az ellenfél. Aztán a védekezést összeszedtük, csapatként működünk, segítettük egymást és ennek a támadásban is meglett az eredménye. Keveset hibáztunk, jól fogott Zsobrák Zoli is a kapuban. Hat góllal vezettünk a félidőben. Úgy tűnt, a második félidőben is ugyanúgy tudunk haladni, mint előtte, a 4. percben már 10- zel mentünk. És ekkor jött egy gólcsend, ahol is 13 perc alatt lőttünk 5 kapufát és hármat a kapusba, eközben pedig kaptunk 9 gólt egymás után. A második időkérés után megpihentünk,nem kapkodtunk, Zsobrák 7- est fogott és megint 2- vel vezettünk. Aztán az ellenfél kijött egészpályás letámadásra. Bíztam benne, hogy elszámolják a védekezést, és így is lett. A végén négy gólosra tudtuk növelni az előnyünket. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz, ahhoz, hogy fegyelmezetten betartották a taktikát és a nagyon jól működő védekezéshez!" 
 
2016.12.11. vasárnap:

U10 fiú:
Balatonboglári SC - Nagykanizsai Izzó SE 6-18 (2-12)
Nagykanizsai Izzó SE - Rinyamenti KC 15-13 (8-7)
 
 
Marczinka Csaba (edző): "A bogláriak elleni mérkőzésen végig koncentráltan, a taktikai utasításokat betartva jó ritmusban kézilabdáztunk. A nagyatádiak ellen pihenő nélkül játszottunk és nagyon szerettünk volna visszavágni a Kanizsán elszenvedett 7 gólos vereségért. A mérkőzést végig vezetve nagyon jól játszva nyertünk, melynek a mértéke nagyobb is lehetett volna, ha a gólhelyzetekben még jobban koncentrálunk, az egész csapat nagyon jó volt és mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!"
 
U14 fiú:
Nagykanizsai Izzó SE - Komló Sport KC 21-27 (8-11)
Nagykanizsai Izzó SE - Csurgói KK 19-27 (7-14)
 
 
Burghardt Viktória (edző): "Annak ellénére hogy mind a két meccsen kikaptunk meg tudom dicsérni a fiúkat mert nagyon jól kezdtek mind a kettőn de még fejben meg erőnlétben nem vagyunk azon a szinten!"
 
U13 leány:
Nagykanizsai Izzó SE - Hévízi SK 11-14 (8-8)
PSN ZRT - Nagykanizsai Izzó SE 22-10 (9-6)
 
 


Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31