Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2017-03-10

Bravúros zalai sikerek a kézilabda NB II-ben

A kézilabda NB II-ben bravúros idegenbeli sikerrel szerezte meg első tavaszi győzelmét az N. Izzó SE csapata. A Hévíz SK és a K. Georgikon folytatta győzelmi sorozatát: harmadik tavaszi győzelmüket könyvelték el.
 
Délnyugati-csoport, nők:

Tamási-Hévíz 22-29 (10-15)

Tamási, 100 néző. Jv.: Csányi, Zörgő

Hévíz: Molnár - Novikova 3, Fehér 3, Berecz 1, Burghardt L. 3, Gácser 10, Czigány 4. Csere: Fonyódi, Borda (kapusok), Holczbauer 3, Belina, Buzás, Kovarszki 2, Balogh B. Edző: Baranyai Norbert

Az őszi, tízgólos hévizi győzelem, valamint a helyezések ismeretében a Hévíz tűnt esélyesebbnek és a zöld-fehérek ennek megfelelően gyorsan magukhoz ragadták az irányítást és a vezetést. Erőtől duzzadó játékuknak köszönhetően a félidőben már öt góllal vezettek és a fordulás után sem forgott veszélyben a biztos győzelmük. A fontos mérkőzésen szerzett két ponttal folytatta Baranyai Norbert együttese a győzelmi sorozatát és jó szereplését, és növelte előnyét a bajnokságban.

Jók: Gácser (mezőny legjobbja), Burghardt L.

Szinte biztos, hogy Kiss Gergely hat gólja nélkül sem születhetett volna meg az N. Izzó SE bravúros győzelme Dunaújvárosban
(Fotó: Archív/Szakony Attila)

Délnyugati-csoport, férfiak:

Dunaújvárosi AC-Nagykanizsai Izzó SE 26-29 (10-13)

Dunaújváros, 150 néző. Jv.: Babity, Balogh Á.

Izzó SE: Zsobrák - Gilitsch 1, Kiss G. 6, Vadász 7, Metzger 3, Füle 3, Babati 5. Csere: Dencs Balázs (kapus), Bátor, Lassú, Szakály 2, Tompek, Molnár L. 2, Szabó B. Edző: Takács Balázs.

A forduló előtti második helyezett Dunaújváros otthonába látogatott az Izzó SE. Nem a kanizsaiak voltak az esélyesek, ettől függetlenül legalább pontért mentek és jól is indult a találkozó. A hazaiak kijöttek nyitott védekezésre, melyre a dél-zalaiak készültek is, vagyis a taktika megvolt ennek hatástalanítására. Takács Balázs tanítványai háromgólos előnyt szereztek a szünetre, majd fordulás után is kirukkoltak egy 7-0-s részeredménnyel. Onnantól a hazaiak összeszedték magukat és a hullámvölgyből nehezen tudtak kievickélni Füle Csabáék. Az előnyükből azért még maradt és taktikusan kézilabdázva az Izzó SE értékes győzelmet szerzett.

Jók: Zsobrák, Dencs Balázs és az egész kanizsai csapat.

Északnyugati-csoport, férfiak:

Ácsi Kinizsi-Keszthely Georgikon DSE 23-27 (12-14)

Ács, 100 néző. Jv.. Lábadi, Szakatics.

Keszthely GDSE: Pádár Ma. - Szente 2, Kovarszki 8, Bálványkövi 7, Kisgéczi 2, Harnóczi, Kretz 1, csere: Szemerédi (kapus), Baranyai 3, Sasvár 3, Majer 1, Kránicz. Edző: Illés Csaba.

A mérkőzést végig a keszthelyi csapat irányította. Koncentrált, remek védekezésüket szellemes támadójátékuk tette teljessé, amiben Kovarszki és Bálványkövi járt az élen. Megérdemelten hozták el a 2 pontot Ácsról. Az egész csapat dicséretet érdemel küzdeni tudásáért és csupaszív jó játékáért.

Jók: Kovarszki, Bálványkövi, Baranyai.

Góth Imre, Kühne László

(zaol.hu)Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31