Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2017-07-14

Nagy változások az Izzó SE életében

Egy régóta elhúzódó ügy végére sikerült pontot tennünk, a június végén nyélbe ütött csarnokvásárlással. Ennek okán vezetőségünk összeült NB II-es felnőtt férfi csapatunk játékosaival, hogy a jövőben megvalósítandó célokat, elképzeléseket megvitassák.
 

 
Ahogy azt egy korábbi cikkünkben már bejelentettük, a Nagykanizsai Izzó SE csapatainak a közeljövőben már saját otthona lesz, hiszen egy hosszadalmas folyamat eredményeképpen tulajdonunkba került az általunk régóta megvásárolni kívánt ingatlan. A csarnokvásárlással nagy változások várhatóak egyesületünk életében, melyben jelentős szerep hárul NB II-es felnőtt férfi alakulatunkra.
 
A Takács Balázs vezette fiúk, a 2016/2017-es bajnoki szezonban a 10. helyet szerezték meg, a 12 csapatos NB II-es bajnokság Dél-nyugati régiójában. A saját bázis hiánya miatt, sajnos több hazai mérkőzésünket is "idegenben" kellett játszanunk, és bár több bravúrt is elértünk, a hozzánk hasonló erőt képviselő ellenfelekkel szemben ilyen-olyan okokból sokszor elmaradt az áttörés, így nem tudtuk feljebb tornászni magunkat a tabellán.
 
A következő szezon viszont áttörést hozhat, hiszen a körülmények normalizálásával megváltoztak a jövőről alkotott elképzelések, és a kitűzött célok is, mind a vezetőség, mind pedig a játékosok részéről. Ennek apropóján, a napokban leültek tárgyalni a felek, és hamar közös nevezőre jutottak. Megfogalmazódott a közösen kitűzött cél, amely a jelenlegi állás szerint nem is lehet más, mint az NB I/B-be való feljutás. A csarnok felújításán túl, ezen elképzelésnek alapfeltétele természetesen az aktuális keret húzóembereinek megtartása, illetve kibővítése, olyan meghatározó, új játékosokkal, akik a jövőben hasznára lehetnek a csapatnak. 
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy a mostani keretből eddig senki nem jelezte távozási szándékát, így többek között továbbra is minket erősíthet majd Vadász Márton, aki a tavalyi szezonban 19 mérkőzésen, 131-szer vette be az ellenfelek kapuját, mellyel házi gólkirály lett, ráadásul mindezek mellett a junioroknál is eredményesen szerepelt. Vezetőségünk 5 új, tehetséges játékos érkezését is bejelentette, akiket később részletesebben is bemutatunk majd honlapunkon!
 
Az új csarnokkal, a keret megtartásával és erősítésével tehát izgalmas időszak elé nézünk, reményeink szerint szurkolóink biztatására, és támogatására is számíthatunk!
 
Hajrá Izzó!


Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31