Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-02-07

Szabad utat kapott mind a négy kiemelt beruházás Nagykanizsán

Eredményesen megtörtént a Modern Városok programjának előtervezése, melyre Magyarország Kormánya kötött szerződést Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatával, így most indulhat a megvalósítás előkészítése.

A projektek megfelelő tervezése érdekében Nagykanizsa eredményes szervezetfejlesztést hajtott végre, valamint kompetens külső szakértőket vont be. Így most összesen négy kiemelt projekt megvalósításának előkészítésére kap 500 millió forintos támogatást a város.

Cseresnyés Péter: "Komoly szakmai sikernek tartom, hogy a megfelelő előkészítésnek köszönhetően mind a négy kiemelt fejlesztés megvalósulhat. Azaz a 3000 néző befogadására alkalmas városi multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok megépítése és a fedett, 50 méteres versenymedencét magában foglaló uszodafejlesztés mellett megtörténik majd a nagykanizsai Ferences kolostor felújítása, és létrejön a városban egy régiós konferencia- és rendezvényközpont is."

A tudatos tervezésnek és a fejlesztési elképzelések alapos összehangolásának köszönheti a város azokat a komoly erőforrásokat, amelyeket a Területfejlesztési Operatív Program forrásai mellett vehetnek igénybe. Nagykanizsa ezzel olyan integrátori szerepet vállal fel, amely nemcsak a város, de az egész dél-zalai régió szempontjából jelentős gazdaságfejlesztési eredményeket hoz majd.Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31