Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Janoplan
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2018-08-28

Bemutatjuk nyári szerzeményeinket!

1. Balogh Ákos
 
1997-ben született Nagyatádon, majd Csurgón élt, innen került kölcsönbe Nagykanizsára. Általános iskolás korában ismerkedett meg a kézilabdával, akkor még a Csurgói KK OSB csapatának kapuját védte. Végigjárta a ranglétrát egészen a felnőtt NB I-es csapatig, ahol a legjobb eredménye a Magyar kupában elért 4. helyezés volt, a tavalyi és a tavaly előtti szezonban egyaránt.

Mivel több játékost is jól ismert már a csapatból, és kéziseink nagy része már régóta együtt szerepel, úgy gondolja, hogy az NB I/B-s mezőnyben stabilan a középmezőny elején tudunk majd végezni.

2. Balogh Péter
 
1994-ben született Nagyatádon, majd Somogyudvarhelyen nőtt fel. Csurgón járt általános iskolába, ahol a kézilabdával is megismerkedett. Amikor a Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnáziumban folytatta tanulmányait, már a Csurgói KK játékosának vallhatta magát. A csurgóiakkal, a junior NB I-es bajnokságban bronzérmet szerzett, a diákolimpián pedig 2. helyezést ért el. A 2017-18-as szezont a Tatai AC csapatánál töltötte, de idén örömmel fogadta megkeresésünket, különösen azért, mert így közel élhet az otthonához. Mindent kedvel, ami a sporttal kapcsolatos, de különösen a természetet, horgászatot, filmeket, a zenét és az autósportot szereti. Célja, hogy beállós pozícióból tudja segíteni a kanizsai csapatot abban, hogy a lehető legjobb helyezést érje el az együttes.
 
3. Bécsi Ádám

Az irányítóként és balátlövőként is bevethető, 1998-as születésű játékos, Nyíregyházán kezdett el kézilabdázni. Pár éven belül már NB I/B junior bajnokságot nyert, a diákolimpián pedig 4. helyezést ünnepelhetett. A nyíregyházi sikereket követően, 2017 nyarán igazolt Csurgóra. A gimnáziumi tanulmányai utolsó évét már itt végezte el. A Csurgón eltöltött első éve után, most kettős játékengedéllyel, a pályán töltött percek fontossága miatt szerepel nálunk, mely a fejlődése szempontjából elengedhetetlen.

Az előttünk álló szezonra azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hasznos tagja legyen a csapatnak, a biztos bentmaradás kiharcolása mellett pedig szeretne minél előrébb végezni a tabellán. „Úgy gondolom ez egy jó társaság, képesek lehetünk elérni a céljainkat!” - tette hozzá Ádi.

4. Gazdag Tibor

1991-ben született Debrecenben. A kézilabdával Vasváriban ismerkedett meg. Már egészen kiskorában elkezdte a játékot, mivel a szülei is kézilabdáztak, egyik nővére Szabina, pedig jelenleg is aktív játékos. A helyi iskolában ismerkedett meg az alapokkal, innen került a fővárosi Pler KC-hoz. A fővárosban töltött hat évet teljesen a szívébe zárta, hiszen ebben az időszakban dőlt el, hogy profi játékos is válhat belőle.

Itt érte el a legszebb sikereket, utánpótlás szinten mindent megnyert, amit lehetett. A felnőtt csapattal 2011-ben Magyar Kupa ezüstéremig jutott, de itt játszotta az első EHF-kupa meccsét is. Ezt követően Gyöngyösre került 2 évre, majd Csurgó következett. A csurgóiakkal magyar bajnok lett, a kupában 4. helyig meneteltek, valamint kivívták az EHF csoportkörbe jutást, Tibit pedig behívták a válogatottba! Újdonsült balszélsőnk 15-ször szerepelhetett címeres mezben, többek között a 2012-es lengyelországi Európa Bajnokságon is ott volt, ahol a 12. helyen végzett válogatottunk.

Nem csak játékosként, de edzőként is tevékenykedik, jelenleg a csurgói serdülő U15-ös csapatot irányítja sikeresen, valamint Vörös Károllyal közösen végzik az utánpótlás-vezetői teendőket.

Példaképeinek természetesen a szüleit tekinti, a sportos vonalról pedig Kásás Tamás, valamint Talant Dujshebaev, akikre felnéz. Szabadidejében imád filmezni, horgászni és sorozatokat nézni.

5. Gyimesi Máté
 
A székesfehérvári születésű, 27 éves jobbátlövő, a helyi Alba Regia KSE csapatában kezdett el kézilabdázni, majd az Ajka KK együttesénél folytatta pályafutását, innen érkezett hozzánk. Célja, hogy a következő szezonban minél jobb teljesítményt nyújtva tudjon hozzájárulni a csapat sikeréhez.
 
6. Kovacsics Ferenc
 
A 25 éves balszélső Csurgón végezte tanulmányait, idén nyáron pedig sikeres államvizsgát tett a Testnevelési Egyetemen. Pályafutása nagy részét Csurgón töltötte, 2 éve került Dabasra, ahol NB1/B-s bajnoki címet ért el, a tavalyi szezont pedig Pécsen töltötte, innen igazolt hozzánk.

Célja a biztos bentmaradás kiharcolása a csapattal, és hogy játékával segíteni tudja az együttest.

7. Miklós Gergő
 
1994-ben született Szegeden, majd 2004-ben kezdett el kézilabdázni, a Pick Szegednél. Az alapok elsajátítását követően Csurgón töltött el 2 évet, majd Orosházára igazolt, ahol az NB 1-ben szerepelhetett 3 évig. Posztját tekintve kapus, elmondása szerint Porobic Haris és Vladan Jordovic tanításai jelentették számára a legtöbbet pályafutása során. Megfordult még Algyőn, illetve Veszprémben NB 1/B-s csapatoknál, míg végül Nagykanizsára igazolt. A következő szezonra a bentmaradást tűzte ki célul, de titkon egy középmezőnyben is bízik!
 
8. Nagy Attila
 
1996-ban született, Szolnokon. 7 évesen kezdett el kézilabdázni, a törökszentmiklósi általános iskolában, majd Orosházán folytatta a kézilabdát, ahol 6 évet töltött el. Az elmúlt szezonban a Törökszentmiklósi Székács KE csapatában szerepelt, az NB I/B Keleti csoportjában. Újdonsült balátlövőnk a bentmaradást tekinti elsődleges célnak, de természetesen minél jobb eredményt szeretne elérni a Tungsram SE színeiben.
 
9. Tóth Károly Attila
 
Az 1995-ös születésű irányító Túrkevén kezdett el ismerkedni a kézilabdával, az általános iskola első osztályában. A középiskolát már Orosházán kezdte el, ahol 1 évet töltött, majd tanulmányait és a kézilabdát is Csurgón folytatta, ahol emlékezetes 5 évet töltött el. A következő állomás Cegléd volt 2 évig, ahol az első évben a Törökszentmiklósi Székács csapatában párhuzamosan szerepelt kettős játékengedéllyel, most pedig Nagykanizsa következhet számára.

Ami a legjobb eredményeit illeti: bár nyert diákolimpiát és junior 3., valamint ifi 4. helyezése is van, az országos döntőben elért 4. helyezésre a legbüszkébb, amit a túrkevei csapattal sikerült összehozni. Elmondása szerint sikerei hátterében nevelőedzője, édesanyja áll.

Elsődleges célja mindig a soron következő mérkőzés megnyerése.

Sok sikert kívánunk új játékosainknak!


Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30