Támogatóink


GE Hungary Kft.
  
Raiffeisen Bank Zrt.
  
E.ON
  
Oberbank
  
Netta Kft.
  
DDC
  
OWI
  
Printec BB
  
Varga és Ignácz
  
Elvitech
  
Villtek
  
Mila-Tex
  
MT Displays
  
Gyümölcskert
  
Precíz Cargo
  
Tridens
  
6x6 Trans Kft.
  
FABAK
  
Konzultax
  
Varga Szárnyas
  
Kanizsa Tempo Sped Kft.
  
Kodguru
  
West Hidraulik
  
Provital Bt.
  
NOVAMAG
  
Sponzor Tours
  
Du-So Line Kft.
  
Napfény Hotel Zalakaros
  
Grémáré
  
Metál Légtechnika
  
YNET Számítástechnika
  
Magyar Kézilabda Szövetség
  
Nagykanizsa város honlapja
  

2016-02-20

A tavaszi idény előtt

Erős csapatszellem. Idegenben, a tabella második helyén álló Pécs otthonában kezdi meg az NB II-es férfi kézilabda bajnokság tavaszi idényét a kanizsai csapat.

Az izzósok kemény felkészülési időszakon vannak túl, hiszen a Zsigmondy csarnok leterheltsége miatt, többször Murakeresztúron, Zalakomárban és Nagybajomban tartották az edzéseiket. Ez idő alatt a keretből a budapesti Honvédhoz igazolt Pákozdi Gábor, ám pozitívum, hogy Füle Csaba visszatért Letenyéről. Kiss Gergely csapatkapitány a nehézségek ellenére hisz az együttesében. „A csapat erőssége a csapatszellem, hogy egymásért tudunk küzdeni és mindent megteszünk a másikért. A gyengeség az, hogy sajnos kevesen vagyunk felnőtt korú játékosok és a fiataloknak még elég erősen – igaz, hogy NB II – de szokni kell ezt a tempót" - fogalmazott a csapatkapitány.

Takács Balázs a gárda edzője a kalandos gyakorlás ellenére bizakodó. „Bízom benne, hogy tudunk egy ugyanolyan technikás játékot játszani, mint amit csináltunk eddig. Csak azzal a különbséggel, hogy még az 58. percben is el bírjuk lőni odáig a labdát, ameddig szeretnénk. Meg oda, ahova szeretnénk és akkor talán nem lesz probléma" - vélekedett az edző.

Az együttes jelenleg a hatodik helyen áll, a Pécs elleni mérkőzés a hétvégén nehéznek ígérkezik. Első hazai mérkőzésük február 27-én szombaton 17 órakor a Zsigmondy csarnokban a Hőgyész ellen lesz.

(kanizsatv.hu)Vissza a hírekhez..

 

<<              >>

 H   K  Sze Cs   P  Szo  V 
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31